Ποιοι ειμαστε

Ποιοι ειμαστε
Στην GROWPLAN - Ορνιθάς Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε. είμαστε σύμβουλοι επιχειρήσεων και αγροτικών εκμεταλλεύσεων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 και μετεξελίχθηκε στο σημερινό εταιρικό σχήμα τον Ιανουάριο του 2015. Αποτελείται από καταρτισμένο προσωπικό ( γεωπόνοι, οικονομολόγοι, λογιστές, μηχανικοί - μελετητές ) με εμπειρία και γνώσεις ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε πελάτη. Η GROWPLAN - Ορνιθάς Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε. έχει εξειδικευτεί στην υποστήριξη των πελατών της και συμβάλλει στη βελτίωση, στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και αγροτικών εκμεταλλεύσεων.


Στόχος μας είναι η ανάπτυξη εμπιστοσύνης με τον πελάτη, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών και η ικανοποίηση του μέσω της εξυπηρέτησής του. Η συνεχής ανάπτυξη της GROWPLAN - Ορνιθάς Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε. οφείλεται στην ικανοποίηση και στην τήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της.

Οι αρχές που συνθέτουν την πολιτική και την εικόνα της GROWPLAN - Ορνιθάς Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε., αποτελούν εγγύηση για την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου που αναλαμβάνει και είναι:
  • Η συνεχής και γρήγορη ανταπόκριση στις ανάγκες των επιχειρήσεων και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων με συνέπεια και υπευθυνότητα.
  • Η ελαχιστοποίηση του επενδυτικού ρίσκου των πελατών της και η αυξήση της προστιθέμενης αξίας των επιχειρήσεων και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.
  • Η παροχή πλήρους πληροφόρησης όσον αφορά τις τρέχουσες εξελίξεις της αγοράς στον τομέα των επενδύσεων και των χρηματοδοτήσεων.
  • Η κάλυψη της ανάγκης των επιχειρήσεων και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων για παροχή ποιοτικών συμβουλευτικών και τεχνολογικών υπηρεσιών.
  • Το τρίπτυχο «Ποιότητα – Ανάπτυξη – Καινοτομία» να αποτελέσει κίνητρο ανάπτυξης των επιχειρήσεων και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων που συνεργάζονται μαζί μας.


Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα
Κατάλαβα!