image
image
ΕΛ
EN
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΛΑΔΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
image
Αναγνώριση & Συμβουλευτική Συλλογικών Σχημάτων
Αναγνώριση και Διαχείριση Συνεταιρισμών, Ομάδων & Οργανώσεων Παραγωγών....
image
Υποβολή Επενδυτικών Προγραμμάτων
Προετοιμασία και υποβολή προτάσεων σε προγράμματα χρηματοδοτικών ενισχύσεων...
ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
BLOG
ΚΑΡΙΕΡΑ
main_title_icon
espa
espa
Δημιουργία Μεταποιητικής Μονάδος Αγροτικών Προϊόντων

Δημιουργία Μεταποιητικής Μονάδος Αγροτικών Προϊόντων

Δημιουργία Μεταποιητικής Μονάδος Αγροτικών Προϊόντων

Η καθετοποίηση της αγροτικής παραγωγής έχει πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα τα οποία συναντώνται στο σύνολο των καθετοποιημένων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Αυτά έχουν να κάνουν με:
  • την μείωση του κόστους των εμπορικών συναλλαγών
  • τον συγχρονισμό της ζήτησης και της αγοράς με την παραγωγική αλυσίδα
  • τη μείωση του ρίσκου
  • την στρατηγική ανεξαρτησία της επιχείρησης.
 
Στη γεωργία και στην κτηνοτροφία, η καθετοποίηση της παραγωγής παρουσιάζει το κερδοφόρο πρόσωπο της και τα πλεονεκτήματα της, μέσω ενεργειών όπως η σποροπαραγωγή, η ίδρυση μονάδων ξήρανσης και επεξεργασίας δημητριακών, η ίδρυση μεταποιητικών και τυποποιητικών μονάδων, ίδρυση τυροκομείων και οινοποιείων κ.τ.λ..
 
Οι πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην εφαρμογή μίας καθετοποιημένης παραγωγής αφορούν κυρίως στην έλλειψη εξειδίκευσης καθώς υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στην απόκτηση εμπεριστατωμένης γνώσης όσον αφορά ένα συγκεκριμένο τομέα της παραγωγικής αλυσίδας, γεγονός που οδηγεί σε μειωμένη διαχειριστική ικανότητα για κάποιες φάσεις της παραγωγής.
 
Η Growplan έχοντας ως βασική επιδίωξη τη βιωσιμότητα στον επιχειρηματικό σχεδιασμό αναλαμβάνει με απόλυτη υπευθυνότητα ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης σε αγρότες που θέλουν να καθετοποιήσουν την παραγωγή τους,  καθώς και το σύνολο των απαιτούμενων μελετών, ώστε να είναι βιώσιμες και με προοπτικές ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, Η Growplan αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την οργάνωση μονάδων μεταποίησης τροφίμων με σκοπό την βέλτιστη λειτουργία τους.

Εάν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος της εταιρείας μας.
topbar