ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξυπηρέτηση της υποβολής δήλωσης ΟΣΔΕ & μεταβίβαση Δ.Β.Ε.

Εξυπηρέτηση της υποβολής δήλωσης ΟΣΔΕ & μεταβίβαση Δ.Β.Ε.
H Growplan - Ορνιθάς Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων (Κ.Υ.Δ.), για την υποβοήθηση των αγροτών της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, για τη συμπλήρωση και υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) στο ΟΣΔΕ, στα πλαίσια της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον αγρότη.

Κάθε χρόνο η ΕΑΕ (Δήλωση ΟΣΔΕ) γίνεται όλο και σημαντική, καθώς σύμφωνα με αυτή στηρίζονται προκύπτει η μοριοδότηση στα μέτρα του ΠΑΑ (Βιολογική Γεωργία-Κτηνοτροφία, Απονιτροποίηση, Νέοι Αγρότες, Σχέδια Βελτίωσης κ.τ.λ.). Επίσης στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης ενσωματώνονται και οι αιτήσεις πληρωμής για άλλα μέτρα - παράλληλες Δράσεις κ.λ.π.

Στην Growplan - Ορνιθάς Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε. παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για την υποβολή των δηλώσεων ενιαίας ενίσχυσης μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ προς τους αγρότες που δικαιούνται δικαιωμάτων στην Π.Ε. Σερρών.

Επίσης υποβάλλουμε τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. αποκλειστικά ηλεκτρονικά και μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, για λογαριασμό των μεταβιβαστών της αίτησης μεταβίβασης ή σε περίπτωση κληρονομιάς των κληρονόμων.

Εάν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος της εταιρείας μας.


Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα
Κατάλαβα!