Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

H εταιρεία «Ορνιθάς Θ. και ΣΙΑ Ο.Ε.», με έδρα τις Σέρρες και ο ιστότοπος growplan.gr, δημιούργησαν την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών τους και την παροχή ενημέρωσης προς τους πολίτες. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ενδέχεται εσείς, οι χρήστες του ιστοτόπου, να μας παρέχετε πληροφορίες που απαιτούνται για την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας. Όποιες πληροφορίες μας παρέχετε, διέπονται από τους κατωτέρω κανόνες, τους οποίους εσείς, ως χρήστες του ιστοτόπου, αποδέχεστε με την χρήση των υπηρεσιών του ιστοτόπου. Παράλληλα, η χρήση του παρόντος ιστοτόπου συνεπάγεται την αποδοχή από εσάς και των όρων χρήσης που σας γνωστοποιούνται στον ιστότοπο growplan.gr.

Γενικά
Εσείς οι χρήστες του παρόντος ιστοτόπου, αποδέχεσθε ότι όποιες πληροφορίες παρέχετε κατά την χρήση του, τις παρέχετε εκούσια και αφού έχετε αναγνώσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων του growplan.gr. Η παροχή των ζητούμενων πληροφοριών είναι απαραίτητη τόσο για την ορθή και εμπρόθεσμη επικοινωνία μας, μαζί σας, όσο και για την μέγιστη δυνατή προστασία των συναλλαγών μέσω του growplan.gr.
Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του Ιστοτόπου θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές με την Εταιρία μας. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την «Ορνιθάς Θ. και ΣΙΑ Ο.Ε.» και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία αυτών των στοιχείων προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής. Ρητά δηλώνεται ότι αποδέκτες των στοιχείων και πληροφοριών που παρέχετε εσείς είναι αποκλειστικά και μόνο οι υπάλληλοι και προστεθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της εκτέλεσης της συναλλαγής.


Ο ιστότοπος growplan.gr δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή/και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/χρηστών του σε κανένα τρίτο φορέα. Ο ιστότοποςgrowplan.gr μπορεί να διοχετεύσει προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών της σε τρίτα νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα μόνο εάν:
  • έχει τη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών για τη διοχέτευση προσωπικών δεδομένων,
  • η διοχέτευση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή/και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τον ιστότοπο growplan.gr καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή/και παροχής υπηρεσιών των επισκεπτών/χρηστών. Τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τον ιστότοπος growplan.gr έχουν το δικαίωμα να επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα που οι επισκέπτες/χρήστες του growplan.gr καταθέτουν σε αυτήν, μόνο στο βαθμό που είναι απόλυτα αναγκαίος για την παροχή υποστήριξης προς τον ιστότοπος growplan.gr,
  • επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997.
     
Συγκέντρωση πληροφοριών
Ο ιστότοπος growplan.gr σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους χρήστες του ιστοτόπου μας, να μας παρέχουν πληροφορίες για τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας και/ή να στείλουν e-mail στον ιστότοπο growplan.gr.


Χρήση των Πληροφοριών
Ο ιστότοπος growplan.gr συλλέγει δύο τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:
  • στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του στο Newsletter της εταιρείας μας, και
  • στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί μας, μέσω του ιστοτόπου growplan.gr.
Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπο μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας. Ο ιστότοπος growplan.gr θα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που παρέχετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας είτε προς ικανοποίηση κάποιου αιτήματός σας είτε για να σας ενημερώσουμε για αλλαγές στην νομοθεσία που θεωρούμε ότι σας ενδιαφέρουν. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από τον ιστότοπο growplan.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@growplan.gr