ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Βιομηχανικός Σχεδιασμός & Οργάνωση Παραγωγής

Βιομηχανικός Σχεδιασμός & Οργάνωση Παραγωγής
Ο βιομηχανικός σχεδιασμός και η οργάνωση παραγωγής αντικείμενο έχει τα εξής:
  • Σχεδιασμός μονάδος παραγωγής τροφίμων
  • Διεξαγωγή μελέτης σκοπιμότητας και κατασκευής μονάδας παραγωγής τροφίμων
  • Επιλογή τόπου εγκατάστασης και ανάπτυξη παραμέτρων θέσης όπως χωροδιάταξη και τοποθέτηση εξοπλισμού καθώς και διαδικασιών (διαγράμματα ροής διεργασιών) και βοηθητικών παροχών
  • Επιλογή εξοπλισμού (τεχνικές προδιαγραφές)
  • Εξειδικευμένες απαιτήσεις (νερό, λύματα κτλ.)
  • Υγιεινή και Ορθή βιομηχανική Πρακτική (GHP και GMP)
  • Εύρεση κατασκευαστικών και λειτουργικών απαιτήσεων σε χώρους παραγωγής τροφίμων
  • Ανάλυση επικινδυνότητας και ποσοτικοποίηση κινδύνων
  • Διαχείριση Ποιότητας και Ασφάλειας τροφίμων
  • Έλεγχος διεργασιών παραγωγής τροφίμων (SPC). Βελτίωση των μεθόδων παραγωγής και εξοικονόμηση συντελεστών παραγωγής.
  • Μέθοδοι παραγωγής και προγραμματισμός παραγωγής τροφίμων
  • Κάθετη Οργάνωση στην Παραγωγή και Οικονομίες Κλίμακας
Η GROWPLAN - Ορνιθάς Θ. & ΣΙΑ Ο.Ε.  αναλαμβάνει για λογαριασμό επιχειρήσεων μεταποίησης  τροφίμων τον βιομηχανικό σχεδιασμό και την οργάνωση παραγωγής για αυτές με σκοπό την βέλτιστη λειτουργία αυτών.

Εάν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος της εταιρείας μας.


Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα
Κατάλαβα!