image
image
ΕΛ
EN
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΛΑΔΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
image
Αναγνώριση & Συμβουλευτική Συλλογικών Σχημάτων
Αναγνώριση και Διαχείριση Συνεταιρισμών, Ομάδων & Οργανώσεων Παραγωγών....
image
Υποβολή Επενδυτικών Προγραμμάτων
Προετοιμασία και υποβολή προτάσεων σε προγράμματα χρηματοδοτικών ενισχύσεων...
ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
BLOG
ΚΑΡΙΕΡΑ
main_title_icon
espa
espa
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Σήμερα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας σε όλους του τύπους της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

Στον Αγροτικό Τομέα η Growplan έχει να επιδείξει σημαντικό αριθμό έργων που υλοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών και Εθνικών Μέτρων Ενίσχυσης και ιδιαίτερα στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας.

Η Growplan ως η μεγαλύτερη εταιρία συμβούλων στον αγροτικό τομέα, δεδομένου ότι συνεργάζεται μακροχρόνια με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του γεωργοκτηνοτροφικού κλάδου στην Ελλάδα, έχει επιτύχει την έγκριση επιχορήγησης σε άνω των 800 επενδύσεων αγροτικών εκμεταλλεύσεων μόνο τα τελευταία 5 έτη.

Οι υπηρεσίες μας στο πλαίσιο της αναπτυξιακής επενδυτικής στρατηγικής μιας επιχείρησης περιλαμβάνουν την εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων προς επιδότηση μέσω Ευρωπαϊκών και Εθνικών Μέτρων Ενίσχυσης, την διαχείριση και παρακολούθηση των επενδυτικών σχεδίων τους, την λογιστική υποστήριξη, την αδειοδότηση κτλ.

Ως η μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων στον αγροτικό τομέα, με πελατολόγιο τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του γεωργοκτηνοτροφικού κλάδου στην Ελλάδα,  η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών των αγροτικών επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα στις επιχειρήσεις του Αγροτικού Τομέα προσφέρουμε:
 
Εάν σας ενδιαφέρει κάποια από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος της εταιρείας μας.
 
topbar