image
image
ΕΛ
EN
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΛΑΔΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
image
Αναγνώριση & Συμβουλευτική Συλλογικών Σχημάτων
Αναγνώριση και Διαχείριση Συνεταιρισμών, Ομάδων & Οργανώσεων Παραγωγών....
image
Υποβολή Επενδυτικών Προγραμμάτων
Προετοιμασία και υποβολή προτάσεων σε προγράμματα χρηματοδοτικών ενισχύσεων...
ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
BLOG
ΚΑΡΙΕΡΑ
main_title_icon
espa
espa
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρωταγωνιστής της αναπτυξιακής προσπάθειας της χώρας παραμένει ο κλάδος του τουρισμού με βάση τα επιτεύγματα των τελευταίων ετών, αλλά και τους στόχους που τίθενται για τα επόμενα, βάζοντας έτσι καταλυτική «πλάτη» στους δείκτες του ΑΕΠ της χώρας.

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού αναζητούν λύσεις σε θέματα επιχορήγησης μέσω Ευρωπαϊκών και Εθνικών Μέτρων Ενίσχυσης, τα οποία και συμβάλλουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδος.

Η Growplan παρέχει μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών που καλύπτουν πληθώρα των αναγκών των τουριστικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενώνες, πολυλειτουργικά αγροκτήματα, σύνθετα τουριστικά καταλύματα κτλ).

Αναλαμβάνει την εκπόνηση επιχειρηματικών σχεδίων για υπαγωγή στα Ευρωπαϊκά και Εθνικά Προγράμματα Ενίσχυσης, καθώς και την διαχείριση και παρακολούθηση των επενδυτικών σχεδίων τους, έως την ολοκλήρωση και αποπληρωμή αυτών.

Επίσης στηρίζει τις τουριστικές επιχειρήσεις, όσον αφορά την εκπόνηση μελετών σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, για επενδύσεις εκσυγχρονισμού και επέκτασης αυτών, την αδειοδότηση των τουριστικών καταλυμάτων και την εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.

Συγκεκριμένα στις Τουριστικές Επιχειρήσεις προσφέρουμε:
 
Εάν σας ενδιαφέρει κάποια από τις προαναφερόμενες υπηρεσίες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος της εταιρείας μας.
 
topbar