image
image
ΕΛ
EN
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΛΑΔΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
image
Αναγνώριση & Συμβουλευτική Συλλογικών Σχημάτων
Αναγνώριση και Διαχείριση Συνεταιρισμών, Ομάδων & Οργανώσεων Παραγωγών....
image
Υποβολή Επενδυτικών Προγραμμάτων
Προετοιμασία και υποβολή προτάσεων σε προγράμματα χρηματοδοτικών ενισχύσεων...
ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ
ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
BLOG
ΚΑΡΙΕΡΑ
main_title_icon
Θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα;
espa
espa
ΜΜΕ και Ψηφιακοί Μετασχηματισμοί

ΜΜΕ και Ψηφιακοί Μετασχηματισμοί

Αποθήκευση Προγράμματος
Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης: 2'
Ξεκινά στις 22 Ιουνίου 2022 η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της παροχής vouchers με ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων στις 31 Οκτωβρίου 2022.

Σκοπός

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω της παροχής vouchers που θα διατεθούν για την απόκτηση, μέσω αγοράς ή μίσθωσης, νέων ψηφιακών εργαλείων. Επιδοτεί μέσω των επιταγών την  προμήθεια ψηφιακών προϊόντων  και υπηρεσιών καθώς και συναφών με αυτές συμπληρωματικών υπηρεσιών.
 
Προϋπολογισμός

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 180.000.000 ευρώ.
 
Δικαιούχοι

Δικαιούχοι είναι οι επιχειρήσεις που θεωρούνται ότι ανήκουν στους κλάδους αγρο-διατροφής, υγείας-φαρμάκων, τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών, ενέργειας, περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης, μεταφορών, υλικών-κατασκευών, τουρισμού, πολιτισμού, δημιουργικών βιομηχανιών, δραστηριότητας μεταποίησης.
 
Τι ενισχύεται

Ο προσδιορισμός της ονομαστική αξία των επιταγών (vouchers) γίνεται ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρηση ως το προσωπικό που απασχολεί σε Ενιαίες Μονάδες Εργασίας (ΕΜΕ) και κυμαίνεται από 900€ έως 18.000€.

Σημαντικές πληροφορίες
 
Δεν υπάρχει δέσμευση απασχόλησης μετά το τέλος του προγράμματος και προβλέπονται απλουστευμένες και ταχύτερες διαδικασίες ένταξης και αποπληρωμής.
 
Στην επιχορήγηση του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους συμπεριλαμβάνονται και τα αντίστοιχα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και επιδόματα αδείας.

Δείτε εδώ τα ενεργά και τα αναμενόμενα επενδυτικά προγράμματα.

Για να μπορείτε απλά και γρήγορα να ενημερώνεστε, σχετικά με τις διαθέσιμες χρηματοδοτικές ενισχύσεις και να εντοπίσετε το κατάλληλο πρόγραμμα για την επιχείρηση σας εγγραφείτε στο Newsletter της Growplan.

Εάν σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος της εταιρείας μας.
Αποθήκευση Προγράμματος
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
topbar